Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sähköpyörä

Silence

Sähköpyörä Silence on aivan uusi ohjauskonseptin polkupyörä. Se suunniteltiin omaksi sensoriorgaaniksi, jossa Karl H Studio käytti 4 tekniikkaa, tutkaa, LEDiä, ilmaisimia ja tietokonetta. Hiljaisuus voi kertoa kuljettajien nykyisen tilan heidän omien ajo-olosuhteidensa perusteella. Ystävällisin terveisin, Karl Huang suunnitteli Hiljaisuuden tekevän polkupyörän omistamaan kuulovammaisille ystäville auttaakseen heitä pysymään vaarallisista paikoista. Vaikka he ovatkin rauhallisessa maailmassa ilman ääniä, heillä on silti oikeudet nauttia vapaasta ja turvallisesta ratsastamisesta.

Projektin nimi : Silence, Suunnittelijoiden nimi : Yi-Sin Huang, Asiakkaan nimi : Karl H Studio .

Silence Sähköpyörä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.