Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysten Sisustusbrändäys

Wellness and DaySPA

Yritysten Sisustusbrändäys Päiväkylpylä, joka on suunniteltu stimuloimaan asiakasta saapuessaan, auttaen välitöntä siirtymistä päivittäisestä kaupunkirutiinista henkisen ja fyysisen kohotuksen tilaan. Brändäyskonsepti koskee kattojen ja seinien parametrista tilavuutta, jotka kuten luonnolliset luola-aukot sallivat luonnollisen päivänvalon virrata niiden takana olevat toimisto- ja kirjanpitoalueet. Kaksi vastaanottoyksikköä on kullattu kuparilehdillä, jotka muistuttavat kahta puoliparistoista puolijalokiviä. Suunnittelutapa on sisäisen kauneuden metafora, jota on tarkennettava paljastamiseksi.

Projektin nimi : Wellness and DaySPA, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Yritysten Sisustusbrändäys

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.