Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laivanhallintajärjestelmä

GE’s New Bridge Suite

Laivanhallintajärjestelmä GE: n modulaarinen laivanhallintajärjestelmä on suunniteltu sopimaan sekä suurille että kevyille aluksille tarjoamalla intuitiivista ohjausta ja selkeää visuaalista palautetta. Uusi paikannustekniikka, moottorin ohjausjärjestelmät ja valvontalaitteet mahdollistavat alusten tarkan ohjaamisen ahtaissa tiloissa vähentäen samalla käyttäjän stressiä, koska monimutkaiset manuaaliset hallintalaitteet korvataan uudella kosketusnäyttötekniikalla. Säädettävä näyttö vähentää heijastuksia ja optimoi ergonomian. Kaikissa konsolissa on integroidut tartuntakahvat käytettäväksi karuilla merialueilla.

Projektin nimi : GE’s New Bridge Suite, Suunnittelijoiden nimi : LA Design , Asiakkaan nimi : GE.

GE’s New Bridge Suite Laivanhallintajärjestelmä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.