Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytävalaisin

M.T.F. ( My True Friend)

Pöytävalaisin MTF (My True Friend) -valaisimen ainutlaatuisuus koiran muodossa on, että ensinnäkin se sopii melkein mihin tahansa sisustukseen, iloisesta, lämpimästä lastenhuoneesta ja päättyen kylmään viralliseen toimistoon. Toiseksi siinä on ainutlaatuinen yhdistelmä materiaaleja - puu, muovi, metalli, lasi, joka luo fuusio-tyylin. Kolmas ainutlaatuinen ominaisuus on, että kaikilla valaisimilla ei voi olla nivelvarsia, jossa on 360 astetta ja vapaa kallistus mistä tahansa kulmasta. Lisäksi lamppumme tarjoaa mahdollisuuden jäykkään kiinnitykseen mukavilla ergonomisilla lukkoilla.

Projektin nimi : M.T.F. ( My True Friend), Suunnittelijoiden nimi : Taras Zheltyshev, Asiakkaan nimi : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Pöytävalaisin

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.