Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lattiaistuin

Fractal

Lattiaistuin Origamin innoittamana, Fractal etsii rypyt ja taitokset luodakseen joustavan pinnan, joka mukautuu kehomme ja toimintamme nopeaan ja yksinkertaiseen tapaan. Se on neliönmuotoinen huopaistuin, joka ei sisällä vahvikkeita tai ylimääräisiä tukia, vain tekniikallaan se voi tukea kehomme lepoa. Se sallii monia käyttötarkoituksia: pussina, istuimena, kiesit pitkänä, ja koska se on moduuli, se voidaan koota muiden kanssa monien erilaisten huonekonfiguraatioiden luomiseksi.

Projektin nimi : Fractal, Suunnittelijoiden nimi : Andrea Kac, Asiakkaan nimi : KAC Taller de Diseño.

Fractal Lattiaistuin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.