Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä Ja Ruokapöytä

Air table

Sohvapöytä Ja Ruokapöytä Tapa, jolla se voi helposti siirtyä matalasta sohvapöydästä täyteen ruokasalin pöytään tai jopa työpöydälle, on varsin mielenkiintoinen. Metalliputket voidaan asettaa kahteen eri asentoon kiertämällä. Puulaudat käännetään saranoilla, joiden avulla voit kasvattaa pöydän pintaa. Tämän huonekalun nimi on saanut inspiraatiota MacBook Airista, koska sen kevyt tunne on sekä fyysisesti että visuaalisesti.

Projektin nimi : Air table, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : M3 Claudio Sibille.

Air table Sohvapöytä Ja Ruokapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.