Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Uusiminen

Tahrir Square

Kaupunkien Uusiminen Tahrir-aukio on Egyptin poliittisen historian selkäranka, ja sen vuoksi sen kaupunkisuunnittelun elvyttäminen on poliittinen, ympäristöllinen ja sosiaalinen toivomus. Suunnitelmaan sisältyy joidenkin katujen sulkeminen ja niiden yhdistäminen olemassa olevaan aukioon häiritsemättä liikennevirtausta. Sitten luotiin kolme hanketta virkistys- ja kaupallisten toimintojen järjestämiseksi sekä muistomerkki Egyptin modernin poliittisen historian merkitsemiseksi. Suunnitelmassa otettiin huomioon riittävästi tilaa kävelylle ja oleskelualueille sekä korkea viheralueiden osuus värin lisäämiseksi kaupunkiin.

Projektin nimi : Tahrir Square, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Kaupunkien Uusiminen

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.