Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ajoneuvo

Shark

Ajoneuvo Shark on konseptiajoneuvo, joka voi muuttaa vedon voimasta hyödyllisen voiman lentääkseen. Hain suunnittelufilosofia on tarttua ensin vetävällä voimalla ja sitten, kun ajoneuvoa nostetaan maasta ilmanvirtausvastuksen takia, se kuljettaa ilmavirran aseidensa reikien läpi. Nämä reiät avautuvat ja sulkeutuvat nopeasti ja tavalla, joka hain voi pitää itsensä tasapainoisempana.

Projektin nimi : Shark, Suunnittelijoiden nimi : Amin Einakian, Asiakkaan nimi : Amin Einakian.

Shark Ajoneuvo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.