Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mukautuvat Korut

Gravity

Mukautuvat Korut Vaikka 2000-luvulla korkean nykyaikaisen tekniikan, uusien materiaalien tai äärimmäisen uusien muotojen käyttö on usein välttämätöntä innovaatioiden tekemiselle, Gravity osoittaa päinvastaista. Gravitaatio on kokoelma muokattavia koruja, joissa käytetään vain lankaa, hyvin vanhaa tekniikkaa ja painovoimaa, ehtymätöntä resurssia. Kokoelma koostuu suuresta määrästä hopea- tai kultaelementtejä, erilaisilla kuvioilla. Jokainen niistä voidaan yhdistää helmiin tai kiveihin ja riipuksiin. Mallisto on niin monien korujen äärettömyys.

Projektin nimi : Gravity, Suunnittelijoiden nimi : Anne Dumont, Asiakkaan nimi : Anne Dumont.

Gravity Mukautuvat Korut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.