Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalenteri Portaalisivuston, goo, mainoskalenteri (http://www.goo.ne.jp) on toimiva kalenteri, jossa kunkin kuukauden taulukko muuttuu taskuksi, jonka avulla voit pitää ja hallita käyntikortteja, muistiinpanoja ja kuitit . Teema on Red String osoittaakseen sidoksen goo: n ja sen käyttäjien välillä. Taskun molemmissa päissä on itse asiassa punaisia ompeleita, joista tulee suunnittelun kohokohta. Kalenteri miellyttävästi ilmeisessä muodossa, se on juuri sopiva vuodelle 2014.

Projektin nimi : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalenteri

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.