Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Pillow Stool

Tuoli Se on yksinkertainen, mutta sisältää monia ominaisuuksia. Ensimmäisen kerroksen ja istuinosan toisen kerroksen teräsvarret kulkevat eri suuntiin, joten ne ylittävät toistensa taianomaisen visuaalisuuden luomiseksi. Sivurakenteen käyrälaskuri tarjoaa pyöreät reunat ja pinnat, jotta käyttäjät voivat istua mukavasti siihen. Istuosan ensimmäisen ja toisen kerroksen välissä sauvat muodostavat tyhjän tilan aikakauslehtien tai sanomalehtien säilyttämistä varten. Jakkara ei vain anna käyttäjille kutsuvaa eleä, vaan tarjoaa myös hyödyllisiä toimintoja.

Projektin nimi : Pillow Stool, Suunnittelijoiden nimi : Hong Ying Guo, Asiakkaan nimi : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.