Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Riza Air

Nojatuoli Nykyaikainen muotoilutuoli, joka sopii klubien, asuntojen ja hotellien aulatiloihin. Riza-tuoli on valmistettu orgaanisesta ulkonäöstä, jota on täydennetty selkänojalla olevalla erityisellä ritilällä. Riza-tuoli toteutetaan vain kestävällä massiivipuulla ja luonnollisilla lakoilla. Suunnittelun inspiraatio on katalaanilaisen arkkitehdin Antoni Gaudín työstä ja perinnöstä, jonka modernistinen arkkitehti jätti Barcelonaan, ja joka on koskaan inspiroinut luonnon elementtejä ja orgaanista ilmettä.

Projektin nimi : Riza Air, Suunnittelijoiden nimi : Thelos Design Team, Asiakkaan nimi : Thelos.

Riza Air Nojatuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.