Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Bessa

Nojatuoli Bessa-tuoli on suunniteltu hotellien, lomakohteiden ja yksityisten asuntojen oleskelutilalle. Se sopii moderneihin sisustusprojekteihin. Sen muotoilu välittää rauhaa, joka kutsuu elämyksiin, jotka muistetaan. Ratkaistuamme sen täysin kestävän tuotannon, voimme nauttia sen tasapainosta muodon, nykyaikaisen suunnittelun, toiminnan ja orgaanisten arvojen välillä.

Projektin nimi : Bessa, Suunnittelijoiden nimi : Simon Reynaud, Asiakkaan nimi : Thelos.

Bessa Nojatuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.