Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvisarja

Relax

Kahvisarja Sarjan päätarkoitus on rohkaista suhteiden ravitsemusta. Sen tavoitteena on palauttaa kahvin juomisen vanha perinne nykypäivän nopeatempoiseen maailmaan. Teollisuusbetonin ja herkän posliinin yhdistelmä luo epätavallisen kontrastin ja erilaiset tekstuurit korostavat toisiaan. Sarjan suhdetta vahvistava tarkoitus ilmenee esineiden täydentävissä muodoissa. Koska kupit eivät pysty seisomaan yksinään, vain kun ne asetetaan jaettuun tarjottimeen, kahvisarja kehottaa ihmisiä keskustelemaan keskenään kahvinsa aikana.

Projektin nimi : Relax, Suunnittelijoiden nimi : Rebeka Pakozdi, Asiakkaan nimi : Pakozdi.

Relax Kahvisarja

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.