Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kestävä Nojatuoli

X2Chair

Kestävä Nojatuoli Yhtenäiset muodot ja materiaalivalinta parantavat tuhan hengen tuolin innovatiivisuutta. X2Chair on seurausta kokeellisesta suunnitteluprosessista, joka luottaa täysin tuotteiden muunnettavuuteen. Suunniteltu monitoimiseksi, tämä esine noudattaa kokonaisvaltaisen räätälöinnin konseptia ja on ekofriendly-suunnittelun ilmaus. Esteettinen hienostuminen ja ympäristöystävällisyys löytävät kohtaamispaikan huolellisen toiminnallisen tutkimuksen ansiosta yhdistettynä materiaalitutkimukseen ja ympäristöystävällisiin rakennusmenetelmiin. Tiedot: caporasodesign.it - lessmore.it

Projektin nimi : X2Chair, Suunnittelijoiden nimi : Giorgio Caporaso, Asiakkaan nimi : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Kestävä Nojatuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.