Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelytila, Vähittäiskauppa

Fast Forward

Näyttelytila, Vähittäiskauppa Haaraharjoittelukengät ovat esillä hyppyshowroomikompleksin ensimmäisessä näyttelytilassa. Se on valmistettu tilassa, joka ilmaisee valmistusmenetelmiä, kuten treenauskenkien dynaaminen muoto, tuotantovaiheessa käytetyt korkean injektoinnin tekniikat ja niin edelleen. Se on varustettu SMD LED: llä, yhdellä korkean teknologian tuotteista, ja sen tavoitteena on heijastaa treenauskenkien (esineinä) dynaamisuutta, josta tulee inspiraation lähde, erityisesti näiden järjestelmien tarjoamalla graafisen suunnittelun taustalla ja liikkeellä.

Projektin nimi : Fast Forward, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Näyttelytila, Vähittäiskauppa

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.