Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm esittelee watchface-sovelluskokoelman, joka on suunniteltu älykelloille, joissa on mustavalkoiset 144 × 168 pikselin näytöt, kuten Pebble ja Kreyos. Täältä löydät 15 mallia yksinkertaisia, tyylikkäitä ja esteettisiä katselupintasovelluksia. Koska ne on valmistettu puhtaasta energiasta, ne ovat enemmän kuin aaveita kuin todellisia asioita. Nämä kellot ovat kaikkien aikojen taloudellisimpia ja ympäristöystävällisimpiä.

Projektin nimi : TTMM (after time), Suunnittelijoiden nimi : Albert Salamon, Asiakkaan nimi : TTMM (after time).

TTMM (after time) Watchface Collection

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.