Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Konsoli

Mabrada

Konsoli Ainutlaatuinen, maalatusta puusta valmistettu konsoli kivipinnoitteella, esittelee vanhaa aitoa kahvimyllyÀ, joka juontaa juurensa ottomaanien ajan. Jordanialainen kahvinkeitin (Mabrada) toistettiin ja veistettiin seisomaan yhdeksi jaloista konsolin vastakkaiselle puolelle, jossa jauhatin istuu, jolloin syntyi kiehtova pala aulaan tai olohuoneeseen.

Projektin nimi : Mabrada , Suunnittelijoiden nimi : May Khoury, Asiakkaan nimi : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konsoli

TÀmÀ hÀmmÀstyttÀvÀ muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitÀisi ehdottomasti nÀhdÀ hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytÀÀksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperÀisiÀ ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitÀ.

PÀivÀn suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

HyvÀ muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka pÀivÀ meillÀ on ilo esitellÀ uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperÀisiÀ ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkÀÀn muodin ja luovan grafiikan. TÀnÀÀn esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tÀnÀÀn ja hanki pÀivittÀinen suunnittelusiivous.