Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisätila

Chua chu kang house

Sisätila Tämän talon akupunktiopiste oli yhdistää suljettu alue upouuteen hiljaisuuden visioon. Niiden avulla tietty historiallinen ja raaka viehätys palautetaan talon tyhjyyden suojaamiseksi. Uusi majoitus päättyy sisätilojen yllätykseen sisätiloissa; kuiva ja märkä keittiö keittiössä ja ruokailu keittiössä. Asumistilaa keskeytti myös vaikuttava taidehyökkäys, josta on pian tullut sähköjohdotuksen henkilökohtainen asunto. Kaikkien väriseinien väliin vaaditaan lämpimän valon viipaleita täydentämään yleistä painotusta.

Projektin nimi : Chua chu kang house, Suunnittelijoiden nimi : Don Lin, Asiakkaan nimi : DSOD.

Chua chu kang house Sisätila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.