Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinhuvilat

Field of Flowers

Asuinhuvilat Kaarevan tai puolikaarevan luonteen laakereihin lepäävällä rakenteella on vähemmän vaikutusta maaperään, joten maaperän voi nauttia sateesta ja hengittää sisään.Suunnittelu on integroitu luontoon.Neli huvilayksiköstä koostuvassa lohkossa on mahdollisuus nauttia näkymästä panoraamana mekanismin avulla, joka kykenee kääntymään 360 ° päivässä. Projekti saa osan energiansaannistaan tuulen ruusut.Jokainen huvilayksikkö saattaa osallistua luonnonmukaiseen maataloudekseen omalla alueellaan eri kukien keskellä. , keinotekoisten tai oikeiden lampien ympäröimät puut.

Projektin nimi : Field of Flowers, Suunnittelijoiden nimi : Murat Gedik, Asiakkaan nimi : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Asuinhuvilat

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.