Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Angle

Pesuallas Maailmassa on paljon erinomaisen muotoilun pesualtaita. Mutta tarjoamme katsoa tätä asiaa uudesta näkökulmasta. Haluamme antaa mahdollisuuden nauttia pesualtaan käyttöprosessista ja piilottaa niin välttämätön, mutta ei-esteettinen yksityiskohta kuin tyhjennysreikä. "Kulma" on lakoninen muotoilu, jossa harkitaan kaikki yksityiskohdat mukavaan käyttöön ja puhdistusjärjestelmään. Käytön aikana et tarkkaile viemärireikää, kaikki näyttää siltä, että vesi yksinkertaisesti katoaisi. Tämä optiseen illuusioon liittyvä vaikutus saavutetaan tiskialtaan erityisellä sijainnilla.

Projektin nimi : Angle, Suunnittelijoiden nimi : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Asiakkaan nimi : ARCHITIME design group.

Angle Pesuallas

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.