Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Loma-Asunnon Grafiikka

SAKÀ

Loma-Asunnon Grafiikka PRIM PRIM-studio loi visuaalisen identiteetin majatalolle SAKÀ, sisältäen: nimen ja logon suunnittelun, grafiikat jokaisessa huoneessa (symbolikuvio, taustakuviot, seinäkuvien mallit, tyynyliikkeet jne.), Verkkosivujen suunnittelu, postikortit, merkit, nimikortit ja kutsuja. Jokaisessa SAKÀ-majatalon huoneessa on erilainen legenda, joka liittyy Druskininkaiin (Liettuan lomakaupunki, jossa talo sijaitsee) ja sen ympäristöön. Jokaisella huoneella on oma symboli avainsanana legendasta. Nämä kuvakkeet näkyvät sisustusgrafiikassa ja muissa kohteissa, jotka muodostavat sen visuaalisen identiteetin.

Projektin nimi : SAKÀ, Suunnittelijoiden nimi : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Asiakkaan nimi : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Loma-Asunnon Grafiikka

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.