Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kodin Pöydän Huonekalut

Marken Desk

Kodin Pöydän Huonekalut Tämän tyylikkään ja silti vahvan pöydän visuaalisesti kevyt tunne vie meidät takaisin pohjoismaiseen muotoilukouluun. Jalkojen hankala muoto, tapa, jolla ne nojautuvat etuosaan melkein kuin herkkä tervehdys, osoittaa meille jalo miehen siluetteja hatunsa kanssa tervehtivät naista. Pöytä toivottaa meidät tervetulleeksi käyttämään sitä. Laatikoiden muoto, kuten erilliset työpöydän raajat, roikkuuvalla tunnelmalla ja edessä henkilöistyvällä ilmeellä, skannaa huoneen tarkkailevin silmin.

Projektin nimi : Marken Desk, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Kodin Pöydän Huonekalut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.