Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuone

Passion

Kylpyhuone Tämä uimahuone edustaa yangeja ja yinejä, mustia ja valkoisia, intohimoa ja rauhaa. Luonnollinen marmori antaa huoneelle alkuperäisen ja ainutlaatuisen tunnelman. Ja kun etsimme jatkuvasti luonnollista tunnetta, olen päättänyt käyttää orgaanisia materiaaleja, jotka luovat todella rauhallisen ilmapiirin. Katto on kuin viimeinen kosketus, joka tuo sisälle harmonian tähän huoneeseen. Monien peilien ansiosta se näyttää tilavammalta. Kytkimet, pistorasiat ja tarvikkeet valittiin sopimaan harjatun kromin värimalliin. Harjattu kromi näyttää tyylikkäältä mustaa laattaa vasten ja sopii sisustukseen.

Projektin nimi : Passion, Suunnittelijoiden nimi : Julia Subbotina, Asiakkaan nimi : Julia Subbotina.

Passion Kylpyhuone

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.