Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muunnettava Sohva

Mäss

Muunnettava Sohva Halusin luoda modulaarisen sohvan, joka voitaisiin muuttaa useiksi erillisiksi istumaratkaisuiksi. Koko huonekalu koostuu vain kahdesta saman muotoisesta kappaleesta, jotka muodostavat erilaisia ratkaisuja. Päärakenne on sama käsinojien sivuttainen muoto, mutta vain paksumpi. Käsinoja voidaan kääntää 180 astetta huonekalun pääosan muuttamiseksi tai jatkamiseksi.

Projektin nimi : Mäss, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : .

Mäss Muunnettava Sohva

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.