Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laatikko

Chilim

Laatikko "Chilim by Mirko Di Matteo" on huonekalulinja, joka on luotu uusittuihin 80-vuotiaisiin vanhanaikaisiin mattoihin Bosniasta. Nämä alkuperäiset huonekalukappaleet ovat ainutlaatuisia (jokainen kappale on erilainen), ympäristöystävällisiä (valmistettu kierrätetyistä vanhanajoista) ja sosiaalisesti vastuullisia (säilyttämään vanhojen kutojien perinteet). Yhdistämällä matot "lentolaukun metallilaitteisiin" (kehyksinä) olemme luoneet tuhoamattomia kappaleita, jotka säilyttävät muuten kadonneet vintagematot käytännössä ikuisesti käytännöllisinä näyttelyesineinä koteissamme.

Projektin nimi : Chilim, Suunnittelijoiden nimi : Matteo Mirko Cetinski, Asiakkaan nimi : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Laatikko

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.