Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaksipaikkainen

Mowraj

Kaksipaikkainen Mowraj on kaksipaikkainen, joka on suunniteltu ilmentämään egyptiläisten ja goottilaisten tyylien henkeä. Sen muoto johdettiin Nowragista, puimureenien egyptiläisestä versiosta, jota muunnettiin ilmentämään goottilaista hohtoa vaarantamatta sen etnistä antediluvialaista olemusta. Kuvio on mustalakattu, ja siinä on etnisiä egyptiläisiä käsintehtyjä kaiverruksia molemmille käsivarsille ja jaloille sekä rikas samettiverhoilu, johon on lisätty pultit ja vetorenkaat, jolloin se on keskiaikainen, goottilainen ulkonäkö.

Projektin nimi : Mowraj , Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Kaksipaikkainen

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.