Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keinutuoli

WIRE

Keinutuoli CNC-valssaustekniikkaa käyttämällä WIRE muodostuu kahdesta alumiiniputken kappaleesta. Vaikka se on toimiva tuoli, se näyttää johdolta roikkuvan tasaisella pinnalla. Istuintila on piilotettu putkiin. Tuolilla on ainutlaatuinen rakenne, erittäin hyvä tasapaino. Se on kestävä, vakaa ja kestävä pala, jolla on alhaiset materiaalikustannukset ja ylellinen ulkonäkö. WIRE on helppo valmistaa. Kevyet ja ruostumattomat materiaalit tekevät siitä myös hyvän sisä- ja sisäkäyttöön.

Projektin nimi : WIRE, Suunnittelijoiden nimi : Hong Zhu, Asiakkaan nimi : .

WIRE Keinutuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.