Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Bistro

Ubon

Bistro Ubon on thaimaalainen bistro, joka sijaitsee Kuwaitin kaupungin ytimessä. Se on näkymä Fahad Al -salim-kadulle, kadulle, jota pidetään hyvin kaupan takana jo päivinä. Tämän bistro-avaruusohjelma vaatii tehokkaan suunnittelun kaikille keittiö-, säilytys- ja wc-alueille; mahdollistaa tilavan ruokailutilan. Tämän saavuttamiseksi sisustus toimii missä integroidaan olemassa oleviin rakenneosiin harmonisella tavalla.

Projektin nimi : Ubon, Suunnittelijoiden nimi : Rashed Alfoudari, Asiakkaan nimi : .

Ubon Bistro

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.