Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luova Toimistojen Sisustus

Reckitt Benckiser office design

Luova Toimistojen Sisustus Asiakkaan pyyntö oli suunnitella täysin jatkuva, avoin ja moderni toimisto. Pidettiin mielessä, että valaistus on erittäin hyvä ja hyödyntää kaikkia upeita tiloja optisesti. Älä sulje. Ruokasalin ja avoimen keittiön osa yritimme saada työntekijät tuntemaan trendikkään kahvilan. Kun RB: n nuori joukkue esiteltiin, parviympäristö ja yrityksen tuotevärit äänestettiin yksimielisesti nykyisen katutaidetyylin sisustuksesta.

Projektin nimi : Reckitt Benckiser office design, Suunnittelijoiden nimi : Zoltan Madosfalvi, Asiakkaan nimi : .

Reckitt Benckiser office design Luova Toimistojen Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.