Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelut

Minimals

Lelut Minimaalit ovat suloinen modulaaristen eläinten linja, jolle on ominaista päävärivalikoiman ja geometristen muotojen käyttö. Nimi johtuu kerrallaan sanasta "minimalismi" ja "Mini-eläinten" supistuksesta. Varmasti niiden tarkoituksena on paljastaa leluisuuden ydin poistamalla kaikki ei-välttämättömät muodot, piirteet ja käsitteet. Yhdessä he luovat väreistä, eläimistä, vaatteista ja arkkityypeistä koostuvan pantoneen, joka rohkaisee ihmisiä valitsemaan merkki, jonka kanssa he tunnistavat itsensä.

Projektin nimi : Minimals, Suunnittelijoiden nimi : Sebastián Burga, Asiakkaan nimi : Minimals.

Minimals Lelut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.