Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinin Testauslaitos

Grapevine House

Viinin Testauslaitos Viinirypäle talo abstraktin rypäleen muodossa, joka on melkein vapaa vireillä viinitarhasta. Hänen pääasiallinen tukielementti, jonka digitaalinen valmistettu pylväs tuottaa, edustaa kunnianosoitusta vanhalle viinirypäleen juurille. Viinirypäleen talon jatkuva lasin etuosa on avoinna kaikkiin suuntiin ja mahdollistaa viinitarhan välittömän maisemakokemuksen. Kaikkien koeviinien visuaalinen maunparannus olisi myönnettävä tällä tavalla.

Projektin nimi : Grapevine House, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : Winemaker Association.

Grapevine House Viinin Testauslaitos

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.