Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä

GLASSWAVE

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä GLASSWAVE moniakselinen verhoseinäjärjestelmä avaa oven suuremmalle joustavuudelle lasiseinien suunnittelussa massatuotantoa varten. Tämä uusi käsite seinäseinämässä perustuu vertikaalisten muotien periaatteeseen, joissa on lieriömäiset eikä suorakaiteen muotoiset profiilit. Tämä ehdottoman innovatiivinen lähestymistapa tarkoittaa, että voidaan luoda monisuuntaisilla yhteyksillä varustettuja rakenteita, jotka lisäävät kymmenkertaisesti lasiseinäkokoonpanossa mahdolliset geometriset yhdistelmät. GLASSWAVE on matalakerrosjärjestelmä, joka on tarkoitettu erottuvien rakennusten, enintään kolme kerrosta, markkinoille (majesteettiset salit, näyttelyhuoneet, atriiumit jne.)

Projektin nimi : GLASSWAVE, Suunnittelijoiden nimi : Charles Godbout and Luc Plante, Asiakkaan nimi : .

GLASSWAVE Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.