Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

The Monroe Chair

Nojatuoli Huomiota herättävä eleganssi, idean yksinkertaisuus, mukava, suunniteltu kestävyyttä ajatellen. Monroe-tuoli on yritys yksinkertaistaa huomattavasti nojatuolin valmistusprosessia. Siinä hyödynnetään CNC-tekniikan potentiaalia leikata toistuvasti tasainen elementti MDF: stä. Nämä elementit sitten levitetään keskiakselin ympäri monimutkaisesti kaarevan nojatuolin muodostamiseksi. Takaosa menee vähitellen selkänojaan ja käsinoja etujalaan, jolloin syntyy selkeä estetiikka, joka on täysin määritelty valmistusprosessin yksinkertaisuuden avulla.

Projektin nimi : The Monroe Chair, Suunnittelijoiden nimi : Alexander White, Asiakkaan nimi : .

The Monroe Chair Nojatuoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.