Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sokerikuutiot

Two spoons of sugar

Sokerikuutiot Teetä tai kahvin juominen ei ole vain janon sammuttamista. Se on nautinnon ja jakamisen seremonia. Sokerin lisääminen kahviin tai teeseesi voi olla yhtä helppoa kuin muistat roomalaiset numerot! Tarvitsetpa vain yhden lusikan sokeria tai kaksi tai kolme, sinun on vain valittava yksi kolmesta sokerista tehdystä numerosta ja pop-up se kuumaan / kylmään juomaan. Yksi toimenpide ja tarkoituksesi on ratkaistu. Ei lusikkaa, ei mittaa, se on niin yksinkertaista.

Projektin nimi : Two spoons of sugar, Suunnittelijoiden nimi : Stav Axenfeld, Asiakkaan nimi : .

Two spoons of sugar Sokerikuutiot

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.