Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laatikko, Tuoli Ja Työpöydän Yhdistelmä

Ludovico Office

Laatikko, Tuoli Ja Työpöydän Yhdistelmä Kuten Ludovico-pääkalusteilla, tässä toimistoversiossa on myös sama periaate, jonka mukaan koko tuoli piilotetaan laatikkoon niin, että tuolia ei huomaa ja pidetään osana pääkalusteita. Useimmat ajattelevat, että tuolit ovat vielä muutama laatikko. Vasta kun vedetään takaisin, näemme tuolin kirjaimellisesti tulevan ulos tällaisesta tungosta täynnä laatikoita. Inspiraatio tuli suurelta osin vierailusta Pittamiglion kastiin ja kaikkiin sen symbolisiin, piilotettuihin viesteihin sekä piilotettuihin ja odottamattomiin oviin tai täysiin huoneisiin.

Projektin nimi : Ludovico Office, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : Sibille.

Ludovico Office Laatikko, Tuoli Ja Työpöydän Yhdistelmä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.