Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paitapakkaus

EcoPack

Paitapakkaus Tämä paitapakkaus erottaa itsensä tavanomaisesta pakkauksesta, koska se ei käytä mitään muovia. Hyödyntämällä olemassa olevaa jätevirtaa ja valmistusprosessia, tätä tuotetta ei ole vain kovin helppo tuottaa, vaan se on myös erittäin helppo hävittää, primaarimateriaali kompostoituu tyhjäksi. Tuote voidaan ensin puristaa ja sitten tunnistaa yrityksen tuotemerkillä leikkaamalla ja tulostamalla luomaan ainutlaatuinen rakenteellinen tuote, joka näyttää ja tuntuu hyvin erilaiselta ja mielenkiintoiselta. Estetiikkaa ja käyttöliittymää pidettiin aivan yhtä tärkeänä kuin tuotteen kestävyyttä.

Projektin nimi : EcoPack, Suunnittelijoiden nimi : Liam Alexander Ward, Asiakkaan nimi : Quantum Clothing.

EcoPack Paitapakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.