Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

Furniture of positive emotions

Lipasto Se on lipasto, joka on kuin koostuu kahdesta eri tuotteesta - lipasto ovilla ja lipasto laatikoilla. Epätavalliset ovet tekivät lipastosta täysin toimivan, ja ovien avaaminen on kuin rapu avoimilla kynnillä. Ainutlaatuiset huonekalut, jotka tuovat iloa. Yksinkertaisesti tuottaa. Anna liikkeelle illuusio. Mikään toinen analogi näille huonekaluille.

Projektin nimi : Furniture of positive emotions, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Lipasto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.