Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hääkappeli

Cloud of Luster

Hääkappeli Kiiltopilvi on hääkappeli, joka sijaitsee hääjuhlasalissa Himejin kaupungissa, Japanissa. Suunnittelu yrittää kääntää modernin hääseremonian hengen fyysisessä tilassa. Kappeli on kaikki valkoinen, pilven muotoinen, joka on verhottu melkein kokonaan kaarevaan lasiin avaten sen ympäröivään puutarhaan ja vesialtaan. Pylväät on ylitetty hyperbolisella pääomalla kuin päät, jotka yhdistävät ne tasaisesti minimalistiseen kattoon. Altaan puolella oleva kappelisäkki on hyperbolinen käyrä, joka antaa koko rakenteen näyttää ikään kuin kelluu vedessä ja korostaa sen vaaleutta.

Projektin nimi : Cloud of Luster, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : 117 Group.

Cloud of Luster Hääkappeli

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.