Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelysuunnittelu

Tape Art

Näyttelysuunnittelu Vuonna 2019 Taipeista herätti visuaalinen linjojen, värillisten palojen ja fluoresenssin juhla. Se oli Tape That Art -näyttely, jonka järjestivät FunDesign.tv ja Tape That Collective. Kahdeksassa nauhataiteen installaatiossa esitettiin erilaisia projekteja, joilla oli epätavallisia ideoita ja tekniikoita, ja näyttelyssä oli yli 40 nauhamaalaa sekä videoita taiteilijoiden aiemmasta työstä. He lisäsivät myös loistavia ääniä ja valoa, jotta tapahtumasta tulisi syvällinen taideympäristö, ja heidän käyttämiinsä materiaaleihin kuuluivat kangasteipit, kanavateipit, paperinauhat, pakkausjutut, muoviteipit ja kalvot.

Projektin nimi : Tape Art, Suunnittelijoiden nimi : Fundesign.tv, Asiakkaan nimi : FunDesign.tv.

Tape Art Näyttelysuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.