Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laukku

Totepographic

Laukku Topografinen inspiroitu muotoilulaukku, joka on helppo kantolaukku, varsinkin niillä kiireisillä päivillä, jotka vietettiin ostoksille tai juoksemiseen. Tote-laukun kapasiteetti on kuin vuori, ja se voi pitää tai kantaa monia asioita. Oraakkeliluu muodostaa pussin kokonaisrakenteen, topografinen karttamuoto on pinta-aine, aivan kuten vuoren epätasainen pinta.

Projektin nimi : Totepographic , Suunnittelijoiden nimi : Ho Kuan Teck, Asiakkaan nimi : MYURÂ.

Totepographic  Laukku

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.