Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kampaamo

Vibrant

Kampaamo Tallentaen kasvitieteellisen kuvan olemusta, taivaan puutarha luotiin koko käytävälle, toivottaa heti tervetulleiksi vieraat kylpemään, siirtymään syrjään väkijoukosta ja ottamaan heidät sisäänkäynniltä. Kauhoittuen edelleen avaruuteen, kapetettu asettelu ulottuu ylöspäin yksityiskohtaisilla kultaisilla kosketusnäytöillä. Kasvitieteelliset metaforit ilmenevät edelleen elinvoimaisella tavalla koko huoneessa, korvaten kaduilta tulevan hälinämelun, ja tästä tulee salainen puutarha.

Projektin nimi : Vibrant, Suunnittelijoiden nimi : Jacksam Yang, Asiakkaan nimi : YHS DESIGN.

Vibrant Kampaamo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.