Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjakauppa

Chongqing Zhongshuge

Kirjakauppa Sisällyttäen upeaan Chongqing-maisemaan kirjakaupassa suunnittelija on luonut tilan, jossa kävijät voivat tuntea olonsa viehättävään Chongqingiin lukemisen aikana. Lukualueita on yhteensä viisi, joista kukin on kuin ihmemaa, jolla on ominaispiirteitä. Chongqing Zhongshuge -kirjakauppa on tarjonnut kuluttajille hienomman kokemuksen, jota he eivät pysty saamaan verkkokaupoissa.

Projektin nimi : Chongqing Zhongshuge, Suunnittelijoiden nimi : Li Xiang, Asiakkaan nimi : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Kirjakauppa

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.