Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Polkupyöräkypärä

Voronoi

Polkupyöräkypärä Kypärä on inspiroitu 3D Voronoi -rakenteesta, joka on laajalti levinnyt luonnossa. Parametrisen tekniikan ja bionikan yhdistelmällä polkupyöräkypärässä on parantava ulkoinen mekaaninen järjestelmä. Se eroaa perinteisestä hiutaleiden suojarakenteesta sen lyömättömässä bionisessa 3D-mekaanisessa järjestelmässä. Kun tämä rakenne osuu ulkoiseen voimaan, se osoittaa parempaa vakautta. Kevyyden ja turvallisuuden tasapainossa kypärä pyrkii tarjoamaan ihmisille mukavamman, muodikkaamman ja turvallisemman henkilökohtaisen suojan polkupyöräkypärän.

Projektin nimi : Voronoi, Suunnittelijoiden nimi : Yuefeng ZHOU, Asiakkaan nimi : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Voronoi Polkupyöräkypärä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.