Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokailu Ja Työskentely

Eatime Space

Ruokailu Ja Työskentely Kaikilla ihmisillä on oikeus olla yhteydessä aikaan ja muistiin. Sana Eatime kuulostaa ajasta kiinaksi. Ruokailutila tarjoaa paikkoja, joissa rohkaistaan ihmisiä syömään, työskentelemään ja muistamaan rauhassa. Ajan käsite on vuorovaikutuksessa työpajan kanssa, mikä on muuttunut ajan myötä. Työpajatyylin perusteella suunnittelu sisältää teollisuuden rakenteen ja ympäristön peruselementteinä tilan rakentamiseksi. Eatime kunnioittaa puhtainta muotoilumuotoa sekoittamalla hienovaraisesti elementtejä, jotka antavat itselleen sekä raaka- että viimeistelyn.

Projektin nimi : Eatime Space, Suunnittelijoiden nimi : Yuefeng ZHOU, Asiakkaan nimi : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Eatime Space Ruokailu Ja Työskentely

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.