Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Ripple

Sohvapöytä Käytetyt keskimmäiset taulukot sijaitsevat yleensä tilojen keskellä ja aiheuttavat vaikeuksia lähestymisongelmien kanssa. Tästä syystä palvelutaulukoita käytetään tämän aukon avaamiseen. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Yılmaz Dogan on yhdistänyt kaksi toimintoa Ripplen suunnittelussa ja kehittänyt dynaamisen tuotesuunnittelun, joka voi olla sekä keskimmäinen jalusta että huoltopöytä, joka liikkuu epäsymmetrisen varren kanssa ja liikkuu etäisyydessä. Tämä dynaaminen liike tapahtui samanaikaisesti Ripplen nesteellisten suunnittelulinjojen kanssa, jotka heijastavat luontoa pisaran vaihteluvälin ja tämän pisaran muodostamien aaltojen kanssa.

Projektin nimi : Ripple , Suunnittelijoiden nimi : Yılmaz Dogan, Asiakkaan nimi : QZENS Furniture & Design.

Ripple  Sohvapöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.