Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu

Cecilip

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu Cecilip-kirjekuoren muotoilu noudattaa horisontaalisten elementtien superpositiota, joka sallii orgaanisen muodon saavuttamisen, joka erottaa rakennuksen tilavuuden. Jokainen moduuli koostuu linjojen osista, jotka on kirjoitettu muodostettavan kaarevuuden sädelle. Palaissa käytettiin suorakaiteen muotoisia hopeaanodisoitua alumiinia, jonka leveys oli 10 cm ja paksuus 2 mm, ja ne asetettiin komposiittialumiinilevylle. Kun moduuli oli koottu, etuosa päällystettiin 22 gaugen ruostumattomalla teräksellä.

Projektin nimi : Cecilip, Suunnittelijoiden nimi : Dante Luna, Asiakkaan nimi : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.