Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yrityksen Uudelleenbrändäys

Astra Make-up

Yrityksen Uudelleenbrändäys Brändin voima ei ole pelkästään sen kykyssä ja visiossa, vaan myös viestinnässä. Helppokäyttöinen luettelo täynnä vahvaa tuotevalokuvausta; kuluttajalähtöinen ja houkutteleva verkkosivusto, joka tarjoaa online-palveluita ja yleiskuvan tuotemerkkituotteista. Kehitimme myös visuaalisen kielen tuotemerkki-sensaation esittämiseen muodin muotivalokuvaustavalla ja tuoreella viestinnällä sosiaalisessa mediassa, luodaan vuoropuhelu yrityksen ja kuluttajan välillä.

Projektin nimi : Astra Make-up, Suunnittelijoiden nimi : Paul Robb, Asiakkaan nimi : Salt & Pepper.

Astra Make-up Yrityksen Uudelleenbrändäys

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.