Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viikonloppumajoitus

Cliff House

Viikonloppumajoitus Tämä on vuoristonäköalalla sijaitseva kalastushytti taivaanjoen rannalla (japanilainen 'Tenkawa'). Teräsbetonista valmistettu muoto on yksinkertainen, kuuden metrin pituinen putki. Putken tienvarsipää on vastapaino ja ankkuroitu syvälle maahan niin, että se ulottuu vaakasuoraan pankista ja roikkuu veden yli. Suunnittelu on yksinkertainen, sisustus on tilava ja joenrantakansi on avoin taivaalle, vuorille ja joelle. Rakennettu tien alapuolelle, vain ohjaamon katto on näkyvissä tienvarsilta, joten rakenne ei estä näkymää.

Projektin nimi : Cliff House, Suunnittelijoiden nimi : Masato Sekiya, Asiakkaan nimi : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Viikonloppumajoitus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.