Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiekkopakkaus

Miyabi Monaka

Kiekkopakkaus Tämä on papujahmolla täytetyn kiekkokakun pakkausmuoto. Paketit on suunniteltu tatami-aiheilla herättämään japanilainen huone. He keksivät myös holkkityylisen paketin suunnittelun pakettien lisäksi. Tämän ansiosta (1) oli mahdollista näyttää perinteinen takka, teehuoneen ainutlaatuinen ominaisuus ja (2) luoda teehuoneita 2-mattoisena, 3-mattoisena, 4,5-mattoisena, 18-mattoisena ja erikokoisina muina. Pakkausten takaosa on koristeltu muilla kuin tatami-aiheilla, jotta ne voidaan myydä erikseen.

Projektin nimi : Miyabi Monaka, Suunnittelijoiden nimi : Kazuaki Kawahara, Asiakkaan nimi : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka Kiekkopakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.